در آستانه چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها کتاب «سرباز قاسم سلیمانی» به چاپ یازدهم رسید

 کتاب «سرباز قاسم سلیمانی» روایاتی کامل و مستند از زندگی شهید قاسم سلیمانی است. روایاتی که از تولد در دامنه کوه‌های سخت و کودکی قاسم سلیمانی در روستای قنات ملک شروع می‌شود، به روزهای جنگ و انقلاب می‌رسد، از جنگ هشت‌ساله و حضور قاسم سلیمانی‌ در جبهه‌ می‌گوید تا جدال با اشرار و داعش و پایان حکومت آن و شهادت…َ

این کتاب در آستانه چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها با استقبال مخاطبین مواجه شده و به چاپ یازدهم رسیده است.

تبدیل شدن قاسم سلیمانی به یکی از اثرگذارترین چهره‌های سیاسی و نظامی معاصر، فراز و فرودهای تلخ و شیرین و مهمی در زندگی‌اش به وجود می‌آورد که بسیاری در پیِ دانستن آن هستند و همه‌ی این‌ها را می‌توان در کتاب «سرباز قاسم سلیمانی» به قلم مصطفی رحیمی خواند. اما روایت‌های مستندی را که در این کتاب وجود دارد نمی‌توان تنها به خواندن زندگی‌نامه یک فرمانده تعبیر کرد؛ در این کتاب بخش‌هایی از تاریخ را هم می‌خوانیم؛ تاریخی که قاسم سلیمانی هم به نوعی بخشی از آن بوده و رد پا و سایه‌اش در این مقاطع محسوس است. خواننده‌ی کتاب «سرباز قاسم سلیمانی» با وقایع مهم و پرچالشی از تاریخ ایران و جهان روبه‌رو شود؛ در حالی که تصویر زندگی پر فراز و فرود یک ژنرال باهوش را هم می‌بیند.

کتاب «سرباز قاسم سلیمانی» توسط انتشارات خط مقدم در 532 صفحه منتشر شده است.

بخشی از کتاب:

«در آن مقطع قاسم سلیمانی، تنها یک فرمانده نظامی برای دفاع از محورین مقاومت نبود؛ او به سبب آشنایی کامل با جغرافیای طبیعی و سیاسی منطقه، و روابط نزدیک و مستمر با افراد و شخصیت‌های اثرگذار، بهتر از هر کسی می‌توانست تصمیم سیاسی نیز بگیرد. منوچهر متکی وزیر امور خارجه وقت ایران؛ از جلسه‌ی سه نفره‌ای می‌گوید که با حضور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، خود او و قاسم سلیمانی شکل گرفته بود:

ـ ایشان فرمودند روابط کل کشورهای دنیا را شما هماهنگ می‌کنید؛ و این حساس و مهم است؛ اما مسائل مربوط به لبنان را بگذارید سردار سلیمانی و سپاه قدس مدیریت کنند.»